Dan Petrescu intenționează să schimbe sistemul de joc de la CFR. La ce formație s-a gândit „Bursucul”

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, se gândește să schimbe sistemul de joc de la echipă, având în vedere ultimele mutări pe piața transferurilor efectuate de formația din Gruia, notează ProSport.

Sosirea lui Cristi Manea la Cluj este principalul motiv pentru care „Bursucul” dorește să facă această schimbare, fundașul naționalei înlocuindu-l pe Andrei Burcă în flancul drept al apărării și astfel fostul jucător al celor de la FC Botoșani fiind trecut în centrul defensivei.

Dan Petrescu intenționează să modifice sistemul din 4-3-3, folosit de CFR în ultimii trei ani, în 3-5-2, astfel introducând trei fundași centrali în teren: Burcă, Vinicius și Cestor. Tehncianul „Alb-vișiniilor” spune că în această formație Camora și Cristi Manea ar căpăta valențe ofensive.

În același timp, Deac ar trece în zona mediană, cu Djokovic, Bordeianu sau Itu, iar în atac s-ar folosi de opțiunile Debeljuh, Rondon, Vojtus, dar și Costache sau Omrani, care pot să joace, de asemenea, atacanți centrali, mai scriu cei de la ProSport.

Decizia lui Petrescu va fi luată în funcție de următoarele transferuri, pentru implementarea noului sistem având nevoie de achiziția cel puțin a încă unui fundaș central.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.