Dan Petrescu, despre Floriana FC: „E o echipă foarte bună! Avem probleme mari, șansele sunt egale”

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, nu se culcă pe o ureche înaintea meciului cu Floriana, de mâine seară, și este de părere că formația din Malta este una foarte solidă. În plus, „Bursucul” consideră că echipa sa are mai multe minusuri, cum ar fi terenul sintetic prost din micuța insulă din Mediterană, plus absențele din lotul „Feroviarilor”.

„Asta e problema fotbalului românesc. Sunt prea mulți specialiști care nu înțeleg fotbalul. Nu au jucat fotbal nu au făcut nimic și își dau cu părerea. Dacă ar fi urmărit echipa din Malta, ar fi văzut că e o echipă foarte bună! De fapt, nu mergem în Malta, ci în America de Sud.

Sunt 10 titulari străini și un maltez care joacă în națională. Nu are nicio treabă cu Malta. O să vedeți mâine 4 brazilieni, 3 argentinieni, un senegalez și doi italieni.

Va fi și un teren sintetic care nu ne avantajează. Nu e bun ca cel de la Astana, ci e foarte rău, ca cel de la Chiajna.  În plus, probleme lui CFR sunt enorme! Sunt foarte mari. Cei trei mijlocași care joacă în cupele europene nu sunt. Bordeianu e suspendat, iar Păun și Djokovic nu s-au refăcut după problemele avute (n.r. au teste de COVD-19 pozitive).

Tot mijlocul lipsește! Omrani a făcut ruptură la antrenamentul de ieri, deci ne bazăm doar pe Rondon în atac. Avem probleme mari.

Șansele sunt egale. Maltezii sunt de 3 săptămâni în cantonament, au jucat trei partide de verificare. Îi știu foarte bine. E un singur meci și au șanse mari. Dacă era un duel tur-retur, aveam șanse mai mari. Așa, sunt mici”, a declarat Dan Petrescu la aeroport, înaine de plecarea în Malta.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.