Acasă Sport Dan Petrescu, apel la conducerea CFR-ului: „Am nevoie de jucători, de ceva...

Dan Petrescu, apel la conducerea CFR-ului: „Am nevoie de jucători, de ceva fresh”

dan petrescu

Campioana României, CFR Cluj, s-a impus greoi în etapa inaugurală a Ligii 1, duminică seară, pe terenul celor de la Academica Clinceni. După victoria 2-1 din Bărăgan, Dan Petrescu, tehnicianul ardelenilor, spune că nu este mulțumit de joc și că își dorește întăriri.

„Nu sunt mulțumit de joc, dar sunt mulțumit de rezultat. Veneam după o deplasare grea, după meci n-am dormit deloc, pentru că am aterizat la 6 dimineață, dar asta nu era o scuză. Ritmul nu a fost cel pe care mi-l doresc eu. Djokovic știam că va putea juca o repriză, Păun are doar trei zile cu echipa, l-am băgat pentru moral.

Sunt posturi unde am nevoie de jucători, de ceva nou, fresh. Sunt trei posturi clare. Sunt jucători care trebuie să mai vină și alții să plece. Mereu mi-am dorit cel puțin doi jucători pe post și avem nevoie să ne întărim în unele zone. Sunt mulți jucători care au o vârstă și e foarte greu să reziste”, au fost cuvintele lui Petrescu.

Pentru „Feroviari” urmează partida crucială din turul al II-lea UEFA Champions League. CFR-ul primește vizita celor de la Dinamo Zagreb miercuri, 26 august, de la ora 21,00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version