dan petrescu

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, ar avea COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României CFR Cluj, ar fi fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, coform surselor Gazetei Sporturilor.

„Feroviarii” ajung, astfel, la 10 cazuri active de COVID-19 în cadrul echipei, dintre care patru sunt jucători. Antrenorul „alb-vișiniilor” este probabil cel mai sonor nume din fotbalul românesc care a contractat până acum această boală.

În ultima perioadă, în Liga 1 au apărut mai multe focare de COVID-19, dintre care unul este chiar la formația din Gruia. Cazul celor de la Dinamo București este cel mai grav, acolo unde nu mai puțin de 21 de membri ai clubului au fost testați pozitiv.

La CFR au fost depistate, în total, 13 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, dintre care trei au fost declarate vindecate, așteptându-se confirmarea la testul de astăzi.

Lista completă a celor diagnosticați cu COVID-19 la CFR Cluj:

  1. Adrian Păun
  2. Grzegorz Sandomierski
  3. Damjan Djokovic
  4. Cristi Manea
  5. Bogdan Aldea (preparator fizic)
  6. Costin Curelea (antrenor secund)
  7. Cristian Moldovan (antrenor de portari)
  8. Cristian Dragotă (preparator fizic)
  9. Radu Pralea (kinetoterapeut)
  10. Dan Petrescu (antrenor)

3 jucători din lotul lui CFR Cluj, Cristi Bălgrădean, Cătălin Golofca și Claudiu Petrila, au ieșit negativi la testele efectuate ieri. Depistați pozitiv inițial, aceștia vor mai efectua un test, iar dacă va fi negativ, vor pleca acasă.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii