CFR și Craiova se duelează astăzi și la FRF! Lista scenariilor luate în considerare pentru a se decide campioana

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF) se întrunește astăzi pentru a decide ce se va întâmpla cu meciul dintre Astra Giurgiu și CSU Craiova, care, din cauza cazurilor de COVID-19 de la ambele echipe, a fost amânat de mai multe ori, și, mai important, cu partida din această seară, dintre CFR și echipa din Bănie, care poate decide campioana.

Conform Gazetei Sporturilor, Comitetul Executiv are pe masă diferite scenarii, unele care o avantajează pe CFR Cluj, altele pe contracandidata sa la titlu. Există și posibilitatea ca trofeul de campioană să nu se mai acorde în această ediție de campionat. În acest moment, situația meciului dintre Astra și Universitatea Craiova este destul de obscură, însă dacă una dintre cele două combatante din această seară – CFR și Craiova – și-ar adjudeca o victorie, ar avea titlul asigurat, asta dacă nu se va oferi un verdict clar legat de partida amânată a oltenilor.

Iată cele șase posibile scenarii, oferite de Gazeta Sporturilor:

  • Să decidă clasamentul care e la momentul de după joc, chiar dacă CFR are un meci în plus – Avantaj CFR;
  • Să se facă raportul puncte versus meciuri, dar fără să se renunțe la principiul înjumătățirii după sezonul regulat – Avantaj Craiova;
  • Să se facă raportul puncte versus meciuri, fără să se mai țină cont de principiul înjumătățirii – Avantaj CFR;
  • Să se acorde 3-0 la „masa verde” pentru Craiova, în meciul cu Astra care nu s-a mai jucat – Avantaj Craiova;
  • Să nu se acorde titlul de campioană, iar desemnarea echipei care să meargă în preliminariile Champions League să se facă pe unul dintre criteriile de mai sus;
  • Să se decidă ca partida de luni seară să ia forma unui meci de baraj, ca o finală de Cupa României: dacă e remiză după 90 de minute, să se joace prelungiri și eventual penalty-uri, iar învingătoarea să fie desemnată campioană.

Partida dintre CSU Craiova și CFR Cluj se joacă în această seară, de la 20,30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Comitetul Executiv al FRF trebuie să ia o decizie cu privire la meciurile-problemă până la startul partidei din Bănie, astfel că, până la ora meciului, raporturile de forță, inclusiv cele din clasament, s-ar putea schimba.

Sursa foto: ProSport.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii