CFR Cluj va da în judecată clinica „Regina Maria”, din cauza testelor de COVID-19

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Campioana României, CFR Cluj, își va căuta dreptatea pentru cele nu mai puțin de 16 teste pentru coronavirus, care, odată schimbată locația de testare, s-au transformat din pozitive în negative, notează Mediafax.

Înaintea partidei cu FCSB de sâmbătă, 18 iulie, 10 membri din echipa CFR-ului au fost depistați ca fiind bolnavi de COVID-19. Ulterior, după ce restul lotului și staff-ului tehnic s-a testat la clinica „Regina Maria” din București, încă 16 persoane din echipă au fost declarate pozitive.

Reveniți la Cluj, „Feroviarii” s-au testat la Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul Județean din oraș, iar cele 16 teste pozitive au ieșit toate negative. Astfel, conform surselor Mediafax, echipa din Gruia dorește să acționeze în instanță clinica din cauza căreia, dacă într-adevăr testele au fost eronate, au fost în imposibilitatea de a disputa meciul cu FC Botoșani din weekend-ul ce tocmai a trecut, îngreunând, astfel, terminarea sezonului.

Avocații vor cere în instanță despăgubiri de câteva sute de mii de euro, oficialii clubului susținând că echipa a avut de pierdut, din cauza testelor, spun aceștia, fals-pozitive, atât pe plan financiar, cât și pe plan emoțional.

Reprezentanții de la „Regina Maria” nu au oferit niciun punct de vedere până la această oră.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău