conceicao

CFR Cluj îl va acționa în judecată pe Paul Siserman, care a spus despre ceferiști că nu ar fi purtat mască în drum spre București

Conducerea clubului CFR Cluj a transmis un comunicat prin care anunță că intenționează să îl duă în fața judecătorilor pe chef-ul Paul Siserman, care a afirmat, într-o postare de pe Facebook, că jucătorii campioanei ar fi sfidat normele de protecție atât în aeroport, cât și în avion, în drumul dinspre Cluj-Napoca spre București.

„Ca urmare a părerilor exprimate în spațiul public de unul dintre pasagerii zborului Cluj/București cu care și echipa noastră s-a deplasat în capitală, conducerea echipei CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:

Jucătorii și staff-ul tehnic au purtat mască FFP2 pe toată durata deplasării lor de la stadion până la București. Vă asigurăm de faptul că suntem responsabili și că mereu ne-am luat toate măsurile de prevenție în lupta cu acest virus, chiar dacă din păcate el nu ne-a evitat. Am demonstrat asta prin faptul că la primele simptome avute de jucătorul nostru Păun Adrian am solicitat de urgență testarea sa și l-am izolat de restul echipei. Tocmai pentru a proteja pe oricine putea intra în contact cu el. Și noi, toți cei din familia CFR, avem familii, avem copii și evident facem tot posibilul să ne protejăm și să trecem cu bine peste această perioadă grea.

Mai mult, personalul companiei aeriene cu care am călătorit s-a asigurat pe toata durata prezenței în aeronavă că atât delegația clubului nostru, cât și ceilalți participanți la zbor poartă mască. Este, o dată în plus, o dovadă clară a faptului că am respectat regulamentele. Nu știm de ce respectivul pasager a făcut aceste declarații și de ce se folosește de acest moment neplăcut prin care trecem cu toții făcând astfel de declarații publice. Ne revoltă o asemenea atitudine menită să discrediteze clubul pe baza unor simple afirmații, precum și jucătorii și staff-ul, pentru o notorietate iluzorie și lipsită de moralitate. Luăm în considerare acționarea persoanei respective în judecată pentru a dovedi cele declarate.

Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături în aceste zile și care știu că doar împreună și fără ură vom trece peste evenimentele cu care ne confruntăm în drumul către al treilea titlu consecutiv”, se arată în comunicatul transmis de oficialii CFR-ului.

Paul Siserman a scris o postare pe rețeaua de socializare Facebook în care afirmă că mai mulți membri ai echipei CFR Cluj nu s-ar fi protejat corespunzător în Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, unii dintre aceștia nepurtând mască atât înainte de îmbarcare, cât și în avion. Mai mult, acesta susține că nimeni nu le-ar fi atras atenția cu privire la aceste nereguli.

În cadrul echipei clujene a izbucnit un focar de COVID-19, primele probleme apărând sâmbătă, când mijlocașul Alexandru Păun a fost confirmat pozitiv, fapt care a dus la amânarea derbiului cu FSCB. Ulterior, alți 11 membri din cadrul clubului au fost depistați cu coronavirus, marți fiind anunțată, de către Liga Profesionistă de Fotbal, și amânarea partidei cu FC Botoșani, de weekend-ul următor.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii