CFR Cluj a mai renunțat la un jucător: un tânăr de 20 de ani care a înscris la debutul în Liga 1, cu FCSB

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Academica Clinceni a anunțat împrumutul lui Răzvan Andronic, mijlocașul dreapta de 20 de ani al campioanei CFR Cluj.

Tânărul originar chiar din Cluj-Napoca a fost adus de „Feroviari” în iarnă, de la FC Botoșani. Acesta a avut un debut de vis la formația din nordul Moldovei, care a coincis cu debutul în Liga 1, înscriind în victoria Botoșaniului contra celor de la FCSB, 2-0, pe 29 iulie 2019.

În prima jumătate a anului 2020, cât s-a aflat la CFR Cluj, Andronic nu a prins, însă, nici măcar o dată lotul pentru meciurile echipei. Acesta are opt partide jucate în Liga 1, singurul gol înscris fiind cel cu FCSB.

„Mă simt excelent și sunt fericit. Am observat că aici este un grup frumos, unit și care nu cedează fără luptă niciun duel. Mă pregătesc bine și sper să joc cât mai mult și să marchez cât mai multe goluri.

Asta ar fi ca obiectiv individual, iar ca obiectiv de grup – sper să ne clasăm cât mai sus în clasament și să facem o figură frumoasă în acest sezon”, a declarat Andronic, pentru site-ul oficial al Academicii Clinceni.

„Este un copil bun. A făcut meciuri bune la FC Botoșani. Într-adevăr are o perioade de inactivitate, din diverse motive, dar ușor-ușor îl vom aduce și pe el la o formă bună. Este un jucător care are calitate și sunt sigur că ne va ajuta”, a spus și Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău