Campioană la salarii restante! Fotbaliștii CFR-ului sunt neplătiți din martie. Anunțul lui Alin Minteuan

Fostul antrenor principal al celor de la CFR Cluj, actual secund, Alin Minteuan, confirmă spusele mijlocașului „Feroviarilor” Damjan Đoković, în privința salariilor neplătite la echipă încă din luna martie.

După cucerirea unui nou titlu de campioană, jucătorul CFR-ului, care nu a putut lua parte la bucuria echipei, din cauza infectării cu COVID-19, a afirmat: „nu vreau explicaţii, vreau să văd banii în cont!”, referindu-se la faptul că fotbaliștii din Gruia nu și-au primit salariile, în ciuda performanțelor din campionat și din Europa.

Tot astăzi a vorbit și Alin Minteuan, actualul secund al lu Dan Petrescu, despre situația financiară de la club, confirmând spusele mijlocașului croat al CFR-ului.

Este adevărat că sunt neplătiți, toate performanțele trebuie răsplătite. În sport și nu numai, se plătesc cu bani, asta e răsplata.

E o provocare pentru el (n.r. – pentru Dan Petrescu) de a încerca sa intre în grupele Champions League, dar va fi foarte greu, a fost și anul trecut, e greu să obții performanță după performanță, mai ales în Europa.

Acum, în campionatul românesc CFR-ul a pus stăpânire pe competiție, dar în Europa este mult mai greu. Este vorba de investiții făcute, începând de la juniori. Noi, din păcate, în România, nu prea facem aceste lucruri.

Fără bani nu se poate face nimic. O medalie te bucură, dar nu poți să mergi cu ea la supermarket și să cumperi ceva. Este clar că obiectivul CFR-ului este grupele. Ar fi extraordinar să fie de Champions League, dar și Europa League, pentru că s-au mărit acolo bonusurile și vin bani frumoși”, a spus Minteauan la ProX.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii