cfr cluj

Au explodat cazurile de coronavirus la CFR Cluj. Peste 25 de membri ai echipei, infectați

Numărul cazurilor de COVID-19 de la CFR Cluj a atins o cotă alarmantă, campioana având în acest moment nu mai puțin de 26 de membri ai clubului diagnosticați cu noul virus, scrie DigiSport.ro.

Șansele ca „Feroviarii” să încheie acest campionat pe teren sunt tot mai mici, în Gruia înmulțindu-se cazurile de coronavirus pe zi ce trece. Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a confirmat faptul că în cadrul echipei din Cluj sunt, în acest moment, 26 de jucători și membri ai staff-ului infectați.

„Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. În momentul de faţă, în total, există 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucători şi 10 membri ai staff-ului tehnic”, a declarat secretarul general al LPF pentru Agerpres.

Focarul de la CFR a ajuns, astfel, să fie cel mai mare din Liga 1, depășindu-l și pe cel de la Dinamo București, unde 21 de membri ai clubului sunt bolnavi.

Partida celor de la CFR Cluj cu FC Botoşani, care trebuia să se dispute în acest weekend, a fost amânată. În acest moment, echipa lui Dan Petrescu aşteaptă decizia DSP, iar echipa ar putea să intre în carantină pentru 14 zile.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii