Acasă Sport Antrenorii care l-au marcat pe Gabi Tamaș, fundașul lui „U”. Unul l-a...

Antrenorii care l-au marcat pe Gabi Tamaș, fundașul lui „U”. Unul l-a ajutat „enorm de mult”: „Datorită lui am prins transferuri afară”

Fundașul Universității Cluj, Gabi Tamaș, a spus la DigiSport că trei antrenori i-au marcat cel mai mult cariera, printre aceștia aflându-se și un român, despre care apărătorul spune că l-a ajutat „enorm de mult”.

Victor Pițurcă este tehnicianul cel mai marcant în carierea de fotbalist a lui Tamaș, conform spuselor lui. Fundașul de 36 de ani al lui „U” a explicat motivul pentru care „nea Piți” și-a pus atât de mult amprenta asupra lui.

Antrenori care mi-au rămas în minte? Nea Piți, Fatih Terim și Roy Hodgson. Nea Piți m-a ajutat enorm în cariera mea. Datorită lui am prins transferuri afară, pentru că jucam la echipa națională”, a declarat Gabi Tamaș la DigiSport.

Gabi Tamaș a adunat 67 de selecții și 3 goluri la echipa națională a României.

Apărătorul s-a aflat sub comanda lui Fatih Terim pe când juca în Turcia la Galatasaray, în sezonul 2003-2004. Roy Hodgson i-a fost antrenor timp de mai bine de un an, din februarie 2011 până în mai 2012, pe când Tamaș juca la West Bromwich Albion, în prima ligă din Anglia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version