Acasă Sport O echipă de tradiție din Rusia a fost aproape de a-l transfera...

O echipă de tradiție din Rusia a fost aproape de a-l transfera pe Burcă, înainte să ajungă la CFR: „Rușii au fost să-l vadă la un meci din Liga 1”

Foto: Digi Sport

Andrei Burcă este unul dintre cei mai valoroși apărători din Liga 1 la momentul actual, prestațiile sale fiind inclusiv răsplătite cu o convocare la naționala României, pentru dubla cu Irlanda de Nord și Austria.

Dragoș Boboc, agentul fundașului CFR-ului din perioada când acesta se afla la FC Botoșani, a dezvăluit faptul că Dinamo Moscova a vrut să îl cumpere pe Burcă de la formația din nordul Moldovei. Boboc a divulgat, pentru DigiSport, inclusiv faptul că cei de la FCSB  au fost cu ochii pe fundașul de 27 de ani.

„Burcă a fost prezentat des la FCSB cât a fost sub contract cu noi (n.r. – firma de impresariat Magico Sports), dar nu a fost dorit de staff .

În premieră spun că pentru Burcă a fost interes în acea perioadă de la Dinamo Moscova, a fost monitorizat de ruși. Reprezentanții clubului au venit, l-au văzut într-un meci din Liga 1, dar transferul nu s-a mai făcut. Mai multe… Nu pot să spun.

Mă bucur pentru el, pentru jocul făcut contra Austriei. E un exemplu de urmat în ceea ce privește modul de a se pregăti, de a munci. Să nu uităm că Burcă, acum câțiva ani, juca în eșalonul secund. Iar acum, după părerea mea, e cel mai bun fundaș central din România”, a declarat agentul Dragoș Boboc, la DigiSport.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version