Marius Bilașco a explicat care e, cu adevărat, situația datoriilor CFR-ului față de jucători

Datoriile oficialilor de la CFR Cluj față de propriii jucători au fost unul dintre principalele subiecte din fotbalul românesc zilele acestea, după ce Damjan Djokovic a declarat că jucătorii aflați sub comanda lui Dan Petrescu nu și-au mai primit banii din luna martie.

Unul dintre conducătorii clubului, Marius Bilașco, a vorbit, la DigiSport, despre situația reală de la echipă, în ceea ce privește anumite sume pe care jucătorii „alb-vișinii” ar mai trebui să le primească de lunile trecute, explicând că Djokovic este „un caz aparte”.

„Există o datorie la jucători, o întârziere de 10-12 zile, care cred că se va achita în această săptămână. Primele de meci trebuie achitate până la 30 de octombrie 2020, conform contractelor. Dacă patronul a dorit să dea o parte din bonusuri la finalul anumitor luni, a fost doar dorința lui. A vrut el să facă asta. Sunt șase sau șapte prime neplătite către jucători.

Toți jucătorii și-au luat mereu toate bonusurile, de trei ani de zile, de când sunt eu la CFR Cluj. Pe luna aprilie se va lua în condițiile în care echipa se va califica în grupele unei competiții europene. A fost o înțelegere cu fotbaliștii, împreună cu conducerea. Majoritatea jucătorilor au fost la întrunire și au fost de acord. Restul lunilor sunt achitate, inclusiv mai”, a declarat Bilașco.

„Djokovic e un caz aparte. A fost o datorie către el, care a fost achitată, din ce știu. Nu e în pericol să devină liber de contract sau să plece la FCSB. Mai are doi ani cu CFR Cluj.

Kevin Boli e jucătorul nostru, am plătit bani pe el. Am activat clauza de cumpărare. Nu văd ce probleme ar fi cu el”, a mai adăugat oficialul ardelenilor.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii