Începe Winners Open! Astăzi s-a tras la sorți programul

Horia Tecău și Patrick Ciorcilă, tenismeni români retrași din activitate, au efectuat astăzi tragerea la sorți pentru turneul Winners Open, care se va desfășura la Cluj-Napoca în următoarele zile.

Acesta este primul turneu românesc al anului, deși amical, iar la el participă șase jucătoare române de top. Mai mult, Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil vor intra și ei pe teren, într-un meci demonstrativ.

Toate partidele pot fi urmărite pe pagina de Facebook Sports Festival.

Componența grupelor:

GRUPA A

  1. Gabriela Ruse
  2. Irina Bara
  3. Georgia Crăciun

GRUPA B

  1. Irina Begu
  2. Jaqueline Cristian
  3. Miriam Bulgaru

Jucătoarele vor juca după sistemul Round Robin. În faza grupelor (joi și vineri) se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu super-tiebreak până la 10 în setul decisiv. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica mai departe. În semifinale și finală se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu set decisiv și tie-break la 6-6.

Horia Tecău: “Turneul Winners Open este o oportunitate imensă pentru fete să joace niște meciuri cât de oficial se poate în aceste momente, după săptămâni bune de antrenamente. Acum au șansa să intre pe teren la meci și cred că sunt foarte motivate. Iar în această situație, este cel mai apropiat lucru de un turneu oficial internațional. Poate fi un început în campania noastră de calificare pentru olimpiada de anul viitor.

Jucătoarele au sosit deja la Cluj și au participat la un prim antrenament. Turneul va începe joi, 2 iulie, ora 11.00, cu Irina Bara și Georgia Crăciun în teren.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii