Zilele Clujului 2018 continuă în peste 30 de locuri din oraș

Ediția a opta a Zilelor Clujului, primul festival de mare amploare din an ce are loc la Cluj-Napoca, a debutat ieri cu o serie de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri: Conferința 2018 – Centenarul Unirii României a reunit în Sala de sticlă a Primăriei importante personalități ale vieții științifice clujene; în același timp, 2.000 de studenți clujeni au creat momente de neuitat pe străzile orașului, marcând prin acțiunile lor colorate atât sărbătoarea Centenarului, cât și încheierea anului universitar.

Prima zi a festivalului dedicat orașului nostru s-a încheiat în Piața Unirii cu un concert-spectacol remarcabil pe muzica Adei Milea, eveniment cultural realizat de Teatrul Național Cluj-Napoca.

Evenimentele continuă astăzi cu seara dedicată “sufletelor tinere”. Rapsodia Copiilor este primul eveniment din programul serii de vineri al scenei principale și începe în Piața Unirii la ora 18, când elevi din 21 de școli clujene vor susține un concert special alături de Young Famous Orchestra, sub bagheta dirijorului Vladimir Agachi. Pe aceeași scenă vor urca apoi artiștii Antonia, Compact B, The Motans și Voltaj.

Spectacolul de *video mapping*, moment vizual impresionant ce va avea loc în această seară, de la ora 22.50 în Piața Unirii, va încheia a doua zi de evenimente.

Mai multe informații despre program sunt disponibile online:

– pe pagina Program Zilele Clujului 2018

– în Broșura Zilelor Clujului, care poate fi răsfoită aici: http://bit.ly/BrosuraZC2018

;

– pe pagina de Facebook: http://facebook.com/zileleclujului

– pe website-ul festivalului www.zileleclujului.ro

– în aplicația Zilele Clujului, care poate fi descărcată de acum de pe Google Play / App Store.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare