wonderPuck

WonderPuck, teatru pentru copii în aer liber

Spectacole de teatru pentru păpuși vor fi puse în scenă în aer liber în cadrul Festivalului Internațional Stradal WonderPuck,

Cea de-a doua ediție a Festivalului are loc în zilele de 14, 15 și 16 septembrie 2018.

Evenimentul oferă un program complex de educație teatrală și culturală menită să formeze gustul estetic atât al celor mai mici spectatori, cât și al întregii familii. Vor fi trei zile pline de experiențe culturale de excepție, cu acces liber pentru toată lumea.

O noutate a celei de-a doua ediţii o reprezintă extinderea zonei de desfășurare a festivalului. Astfel, pe lângă Piața Unirii, acum organizatorii au inclus pe harta festivalului atât Piața Muzeului cât și Castelul Banffy din Bonțida.

De asemenea, în acest an, festivalul va avea trei secțiuni: WonderPuck pentru preșcolari și școlari, WonderPuck pentru adolescenți, tineri și adulți, precum și WonderPuck la Centenarul Marii Uniri.

Spectacolele oferite de companii teatrale din țară și din străinătate au ca scop dezvoltarea Festivalului Stradal WonderPuck, care dorește să devină un spaţiu de referinţă între festivalurile europene cu acest specific.

Încă de la prima ediție, Festivalul s-a bucurat de un succes considerabil, reunind peste 300 de artiști în cele 30 de spectacole, cinci ateliere și expoziții în aer liber, având în cele trei zile o audiență de peste 17.000 de spectatori.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare