Wizz Air va opera zboruri spre Atena și Lyon

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că începând cu acest an va inaugura două noi rute de la Cluj Napoca, spre Viena din luna mai și spre Lyon din luna noiembrie. De asemenea, vor fi frecvențe suplimentare pentru 7 destinații începând cu luna noiembrie.

”Cele mai noi rute ce vor fi operate de Wizz Air sunt Viena, începând din 30 mai cu două frecvențe miercuri și duminică. Începând cu 28 octombrie vor fi trei frecvențe, marti, joi, sambata, iar din 20 noiembrie frecvențele vor crește la 4, luni miercuri, vineri, duminică. A doua rută este spre Lyon din 20 noiembrie cu 2 frecvențe săptămânale, marți și sâmbătă. Prețul pentru Viena începe de la 69 de lei, iar pentru Lyon de la 99 de lei. Am dorit să răspundem cerințelor pasagerilor noștri din Cluj, ne așteptăm să deservească turiștii, pasagerii de pe sectorul business și studenții. O nouă rută,Atena, se deschide în martie. În luna noiembrie vom mări frecvențele spre 7 rute, spre Bcurești vom crește de la 10 curse pe săptămână la 13 curse. Celelalte destinații spre care vom crește frecvențele sunt Anglia, Spania, Italia, Franța”, a declarat din partea Wizz Air, Sorina Ratz

Pentru anul 2018, Wizz Air a pregătit peste 2 milioane de locuri pentru 36 de destinații spre 18 țări din Cluj-Napoca.

Wizz Air își extinde echipa de la Cluj, următoarele recrutări fiind în 5 martie și apoi în aprilie.
De asemenea, Wizz Air continuă să fie sponsorul principal al celui mai mare eveniment de alergare Wizz Air Cluj Napoca Maraton. Maratonul va avea loc în 15 aprlie, iar înscrierile se pot face până în 31 martie.

În 2017 Wizz Air a înregistrat în România o creștere de 27%, peste 7 milioane de pasageri Noiembrie.

”Aeroportul este foarte util direct și indirect comunității. Avem foarte multe companii aeriene, este bine și pentru pasageri și pentru companii că există competiție. Vom avea anul acesta peste 46 de destinații regulate. Viena s-a reluat după ce Tarom a intrerupt aceste zboruri. Este o destinație foarte solicitată de clujeni, dar și de pasagerii din județele învecinate. Vom avea o ușoară creștere. Avem o competiție foarte mare cu aeroporturile din Transilvania, dar și cu cele de la Budapesta și Debrecen. Suntem optimiști, în 2030 vom realiza 7 milioane de pasageri, avem un plan coerent de dezvoltare în acest sens. Apreciem sprijinul CH Cluj și a întregii comunități clujene”, a declarat directorul Aeroportului Cluj-Napoca, David Ciceo.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare