statia de autobuz

Angajații care lucrează în The Office vor să mute stația de autobuz

Cele câteva mii de persoane care lucrează în clădirea The Office solicită să fie mutată stația de autobuz pentru a debloca ieșirea din parcare.

”Dl. Emil Boc, in numele celor cateva mii de oameni care lucreaza in cladirea The Office Cluj-Napoca va rog sa implementati cateva schimbari legate de stația de autobuz /semafor deoarece blocheaza iesirea din parcare”, este solicitarea lui Alex Ursa.

Potrivit acestuia, zilnic se stă 20-30 de minute pentru a putea ieși din parcarea blocată de autobuzele care așteaptă la semafor sau în stație. Sunt perioade cand pentru 10 minute nu iese nicio masina deoarece sunt 3-4 autobuze in statia de autobuz.

Răspunsurile primite la sesizările făcute pe aplicația de sesizări a primăriei menționează că:
– deja s-a montat sistemul, nu mai mutam statia de autobuz
– statia de autobuz a fost inaintea cladirii, nu mai mutam statia
– constructorul nu a tinut cont de statie, nu mai mutam statia

”Cred ca locuim intr-un oras unde putem sa mutam o statie si nu e necesar sa mutam o cladire”, concluzionează Alex Ursa.

Postarea acestuia a stârnit un val de reacții, majoritatea dintre cei care au lăsat comentarii au considerat că trebuia să se țină cont de stație când s-a ridicat clădirea. Mutarea stației pentru accesul mașinilor nu este o avrainta agreată de prea multă lume.

Citește și:

O femeie și un copil, loviți de o mașină în stația de tramvai (FOTO)

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare