statia de autobuz

Cele câteva mii de persoane care lucrează în clădirea The Office solicită să fie mutată stația de autobuz pentru a debloca ieșirea din parcare.

”Dl. Emil Boc, in numele celor cateva mii de oameni care lucreaza in cladirea The Office Cluj-Napoca va rog sa implementati cateva schimbari legate de stația de autobuz /semafor deoarece blocheaza iesirea din parcare”, este solicitarea lui Alex Ursa.

Potrivit acestuia, zilnic se stă 20-30 de minute pentru a putea ieși din parcarea blocată de autobuzele care așteaptă la semafor sau în stație. Sunt perioade cand pentru 10 minute nu iese nicio masina deoarece sunt 3-4 autobuze in statia de autobuz.

Răspunsurile primite la sesizările făcute pe aplicația de sesizări a primăriei menționează că:
– deja s-a montat sistemul, nu mai mutam statia de autobuz
– statia de autobuz a fost inaintea cladirii, nu mai mutam statia
– constructorul nu a tinut cont de statie, nu mai mutam statia

”Cred ca locuim intr-un oras unde putem sa mutam o statie si nu e necesar sa mutam o cladire”, concluzionează Alex Ursa.

Postarea acestuia a stârnit un val de reacții, majoritatea dintre cei care au lăsat comentarii au considerat că trebuia să se țină cont de stație când s-a ridicat clădirea. Mutarea stației pentru accesul mașinilor nu este o avrainta agreată de prea multă lume.

Citește și:

O femeie și un copil, loviți de o mașină în stația de tramvai (FOTO)