VIDEO / U Cluj, amicale cu echipe de liga a III-a

Dacă la reunirea lotului de săptămâna trecută universitarii nu ştiau nimic despre programul de pregătire al echipei, se pare că Mihai Teja şi compania vor juca trei partide amicale în umătoarele două săptămâni. Naţional Sebiş este primul adversar cu care Mihai Teja îşi va testa lotul disponibil.

Componenţa lotului de care dispune Mihai Teja este încă incertă. După ce Dulap şi Kovacs au părăsit Universitatea, s-a accidentat şi Târnăcop, unul din jucătorii care se pregăteau cu echipa clujeană şi va rata tot sezonul.

Un alt fost jucător al Universităţii, Raul Ciupe, se pregăteşte cu universitarii până la primirea unei alte oferte, dar nu exclude o nouă legitimare la U. Teja îşi va testa lotul avut la dispoziţie în 3 partide amicale cu echipe de liga a III-a. Tinerii jucători vor avea primul test cu Naţional Sebiş, astăzi, de la ora 12, la baza sportivă Dan Anca, din cartierul Gheorghieni.

În celelalte partide, universitarii vor juca cu Sănătatea Cluj, în 23 ianuarie, şi Unirea Jucu, patru zile mai târziu.

Alb-negrii au mai primit o veste proastă zilele acestea: fostul finanţator, Florian Walter, a primit rezidenţă definitvă în Emiratele Arabe Unite şi nu mai reveni prea curând în România.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii