VIDEO / Se conturează lotul Universității pentru noul sezon

Pete de culoare la Universitatea Cluj. Un mijlocaş şi un fundaş de origine africană sunt în probe la U. În plus, Mihai Teja îl mai testează pe spaniolul Benjamin, dar şi pe francezul Yannick Agro, revenit la echipă. Atacantul Alexandru Târnovan şi mijlocaşul ofensiv Erdei Carlo se numără şi ei printre noutăţile clujenilor, cu o săptămână înainte de reluarea campionatului.

Arno Fotso, mijlocaş, şi Arnaud Feuzi, fundaş trecut pe la echipa de tineret a lui Paris Saint Germain, sunt fotbaliştii de culoare care se antrenează sub comanda lui Mihai Teja. Spaniolul Benjamin, un alt mijlocaş sosit pentru probe nu s-a putut antrena din cauza unei răceli.

Yannick Agro , atacantul de naţionalitate franceză şi ivoriană, a reapărut în echipa Universităţii. Tot sub comanda lui Teja au venit şi tânărul mijlocaş Erdei Carlo de la Pandurii Târgu Jiu şi ex-stelistul Alexandru Târnovan.

De la antrenament a lipsit Andreas Calcan, cu probleme la mâna stângă. Şi Octaivian Ursu s-a antrenat separat din cauza unei întinderi.

Campionatul ligii secunde se reia sâmbătă 27 februarie. U Cluj va juca pe teren propriu cu CS Mioveni.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii