alin tise banner

VIDEO / Romania a debutat cu victorie la Campionatul European de Fotbal al Diabeticilor. Tricolorii au învins Italia cu 6-1

România, cu Chivu în teren, a învins Italia cu 6 la 1! Nu este vorba însă de naţionala lui Iordănescu, ci de cea a diabeticilor. Campionatul European de Fotbal al Persoanelor cu Diabet, Dia 2015, a început astăzi la Cluj. Deţinători ai titlului european, tricolorii sunt în grupă cu Bulgaria şi Kazahstan, informează TVR Cluj.

România a deschis balul contra primei reprezentative a Italiei.  Florin Chivu a închis poarta gazdelor, iar squadra azzura a marcat o singură dată în cele 60 de minute ale partidei.

De cealată parte, românii au punctat de 6 ori, prin Ionuţ Onciu, cu trei reuşite, Miladin Popescu , Ciprian Palade şi Adrian Munteanu.

Fotbaliştii de la Dia România au fost nevoiţi să joace cu  veste fosforecente, pentru că echipamenul de joc a fost unul asemănător cu cel al italienilor.

Problema va fi rezolvată chiar de marți, când selecționata României va juca cu naţionala Kazahstanului. Partida se va desfășura cu începere de la ora 17.00, potrivit TVR Cluj.

Adaugati comentarii