VIDEO / Ionuţ Târnăcop: Șefii de la ”U” au făcut uitată prima de salvare de la retrogradare în 2014!

Dezvăluiri incendiare făcute de Ionuţ Târnăcop, făcute în emisiunea ”Dincolo de sport”, de la TVR Cluj.

Fotbalistul a explicat condiţiile în care a plecat de la Universitatea în perioada în care clubul era manageriat de Vlad Munteanu, fostul administrator al şepcilor roşii.

Şi în ceea ce priveşte experienţa de la Craiova, Târnăcop a povestit cum principalul acţionar făcea primul 11 pentru Cârţu şi Săndoi.

Invitat la TVR Cluj, mijlocaşul a dat cărţile pe faţă. În 2014 a plecat de la U, după ce conducătorii de atunci au făcut uitată prima pentru salvarea de la retogradare.

IONUŢ TÂRNĂCOP: De la U Cluj am decis să plec pentru că noi când ne-am salvat de la retrogradare aveam o primă , prevăzută în contract, iar nouă ni s-a comunicat după ce ne-am salvat că nu sunt bani la club pentru a ne achita datoriile. Am înţeles situaţia, dar apoi au venit 7-8 jucători şi pentru ei au avut câte 20.000 de mii la semnătură.

După Universitatea, Târnăcop a trăit o experienţă similară la Craiova. Acolo, principalul acţionar le făcea echipa celor doi tehnicieni Sorin Cârţu şi Emil Săndoi.

IONUŢ TÂRNĂCOP: Lucrurile s-au stricat de la venirea domnului Rotaru la echipă. A început să îi comunice domnului Cârțu şi domnului Săndoi: Schimbă-l pe ăla, bagă-l pe ăla, hai să băgăm tineri. Domnul Cârţu nu a fost de acord.

Fotbalistul este liber de contract în prezent. Se antrenează cu Universitatea Cluj, dar sunt șanse minime să rămână sub comanda lui Mihai Teja.

IONUŢ TÂRNĂCOP: Am câteva oferte de la câteva echipe de liga1, din play-off, dar am ezitat puţin să dau un răspuns pentru că am ceva şi din afara ţării.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii