Video inedit cu explozia meteoritului deasupra județului Cluj

meteorit
Explozia meteoritului care a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 3:05, a fost surprinsă în imagini de către inginerul clujean Ciprian Oltean cu o cameră de supraveghere instalată în casa de vacanţă din localitatea Lita, comuna Săvădisla, judeţul Cluj.
Filmarea a fost găsită de către acesta întâmplător după ce şi-a verificat joi seară filmările pe care le înregistraseră camerele sale.
[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=jJ2eDurVgk0&feature=youtu.be[/embedyt]

 

Latest articles

Related articles

4 COMENTARII

  1. Meteoritul a “trecut” dupa cum se vede pe o traictorie N-NW spre SE-S cu explozie undeva la mare altitudine, dupa arcul Carpatic prin zona Vrancea-Buzau. Dupa resturile exploziei, de culoare rosiatica, este posibil ca obiectul sa fi fost un meteorit cu continut de fier. Dara scurta, arata ca unghiul de intrare in atmosfera superioara a fost destul de ascutit.

  2. In tara au fost practic putine filmari clare ale evenimentului deci inregistrarea este cu atat mai remarcabila (putem vorbi chiar de o inregistrare exclusiva.Poate acum unii asa-zisi experti isi vor re-orienta ipotezele fanteziste…

    “Nu ştiu dacă este vorba de un meteoroid”, a spus preşedintele Agenţiei Spaţiale Române (ROSA), Marius-Ioan Piso. “Din ce am văzut, pur şi simplu a fost o lumină. O astfel de lumină poate fi produsă de un joc de artificii mai intens sau de o rachetă militară, rachetă de iluminat”, a spus Piso.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.