alin tise banner

VIDEO / CFR Cluj a licitat tricouri în beneficiul copiilor orfani

Tricourile jucătorilor de la CFR Cluj se vând în scop caritabil. Echipamentul lui Ciprian Deac a fost adjudecat pentru cea mai mare sumă, 2.000 de lei, deși fotbalistul nu mai evoluează pentru echipa din Gruia.
Deac a participat aseară alături de foștii săi colegi la evenimentul caritabil, organizat pentru copiii abandonați din Cluj. Tricourile donate au fost cele folosite în partidele din Champions League.

Fotbalistul, care evoluează în prezent la FC Aktobe, din Kazakstan, a donat şi el un tricou vișiniu cu numărul 7. Și surpriză, acesta a fost cel mai disputat în cadrul licitației. Un fan a scos din buzunar 2000 de lei pentru echipamentul de joc.

Fotbaliștii și oficialii de la CFR Cluj au fost impresionați de poveștile copiilor orfani, de care se ocupă Asociația Familii de suflet. Pe lângă tricourile de joc donate pentru licitație, ceferiștii au și achiziționat o parte din obiectele de artă realizate de copiii din centrele de plasament.
Președintele clubului, Iuliu Mureșan a fost alături de jucători și a participat activ la licitație: a cumpărat câteva tablouri și un tricou de joc al fostului jucător de la CFR, Ionuț Rada. Tricoul donat de Rada a fost semnat de toți coechipierii săi de la Bari, echipă la care evoluează în prezent.

Nici căpitanul CFR-ului, Mario Camora nu a fost mai prejos și a achiziționat un tablou.

sursa: TVR Cluj