Video: Care va fi programul terselor/localurilor din Cluj-Napoca?

Ieri a avut loc prima dezbatere publică referitoare la programul de funcționare al terselor și localurilor din muncipiul Cluj-Napoca. Totul a pornit de la nemulțumirea mai multor vecini de pe strada Iuliu Maniu, din cauza programului de funcționare excesiv și al deranjului provocat de Grădina de Vară Boema.

Dezbaterea s-a realizat datorită sprijinului Consiliului Local Cluj Napoca și s-a organizat de Primăria Cluj-Napoca, iar moderator a fost primarul Emil Boc.

În sală au fost prezenți: proprietari de localuri din zona centrală, reprezentanți ai primăriei, locatari și reprezentanți ai asociațiilor de proprietari, Consiliul Civic Local, ONG-uri și mass-media.

Hotărârile existente în momentul de față cu privire la funcționarea localurilor/teraselor și anume:HCL 411/2008 și HCL 467/2009 vor suferi modificări și îmbunătățiri, astfel încât să nu mai fie interpretabile și să fie clare pentru toți participanții  la viața comunitară clujeană. În maxim o lună de zile de la data primei dezbateri se va veni cu un proiect de modificare a actelor normative existente.

Primarul a fost echidistant și a dat dreptul la cuvânt la fiecare participant doritor. A fost o dezbatere echilibrată.

Vezi dezbaterea completă:

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii