Victorie ClujManifest: De la 1 martie, UMF a ridicat restricțiile pentru parcarea de la IML!

DSCN4783

În urma scandalului iscat pe tema taxei de parcare, exagerată, de 380 de lei pe an, impusă de către UMF Cluj-Napoca personalului de la IML, Anatomia Patologică și Anatomia Umană, dr. Marius Vartic, directorul Institutului de Medicină Legală din Cluj a purtat ieri discuții cu reprezentanții Universității, pentru a identifica împreună cu aceștia o cale de înțelegere, în privința reducerii sau chiar anulării acesteia.

Spre bucuria angajaților din instituțiile respective, conducerea UMF a fost extrem de receptivă, în ciuda atitudinii total necooperante a administratorului parcării, Vasile Pastor, care a dus vineri pînă la ruperea barierei de către un medic al IML, după ce Pastor a blocat la barieră mașina de intervenții a legiștilor clujeni. “Am avut o discuție amiabilă și foarte fructuoasă cu rectorul UMF Cluj și s-a decis ca imediat după finalizarea contractului, care se încheie pe 28 februarie, începând cu data de la 1 martie 2015 restricțiile legate de parcare și acces să fie ridicate”, arată directorul IML Cluj, dr. Marius Vartic.

Așadar, o mică dar importantă victorie a bunului simț și a publicației noastre, care a publicat în serial, zilele trecute, câteva articole despre evenimentele care s-au desfășurat în parcarea instituțiilor mai sus amintite.

Latest articles

Related articles

1 COMENTARIU

  1. Staruinta jurnalistului de la Clujmanifest a facut ca acest episod absurd sa aiba o rezolvare pozitiva si rapida.Merita felicitari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.