Vasile Pastor, administratorul “Barieră” lovește din nou ! Culmea obrăzniciei, vrea să facă plângere penală împotriva doctorului Mugur Pop de la IML.

DSCN4778

Luni, administratorul Pastor l-a amenințat pe medical legist Mugur Pop că-i va face plângere penală (reamintim, medicul Pop a fost cel care vineri, 9 ianuarie, la o intervenție de urgență a fost nevoit să ridice cu forța bariera coborâtă de către administrator).

Supărat de amenințările administratorului, acesta ne-a declarat:“ O să-l las  să facă ce dorește. Eu am să fac o adresă către Rectoratul UMF. Ne pierdem vremea cu portarii, mai ales că restricționează aparținătorii, care nu-și pot lua morții din cauza ăstora. Noi suntem un for metodologic pentru șapte județe și bieții oameni, care vin nu numai cu decedați, dar și cu oameni cu diferite grade de imobilitate se trezesc restricționați la o instituție de importanță publică.”

Doctorul Mugur admite că nu și-a procurat din timp parcare aici, dar – crede el – e culmea că nici mașina de intervenție a IML nu poate ieși din parcare.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.