Untold

UNTOLD-Ziua 1: Focuri de artificii, jocuri de lumini și scandări anti-PSD (FOTO, VIDEO)

Parcul central din Cluj-Napoca a fost acaparat din nou de mii de oameni dornici să fie parte din povestea UNTOLD 2018.

Organizatorii au pregătit în ediția din acest an o scenă principală situată pe Cluj Arena de două ori mai mare decât cea de anul trecut. Festivitatea de deschidere a avut artificii și jocuri de lumini. În euforia momentului, cei prezenți nu i-au uitat pe cei de la Guvernare, astfel că s-a scandat M**E PSD!

Cele 9 scene ale festivalului UNTOLD au fost ”testate” de fani încă din prima zi. Unul dintre cele mai așteptate momente din prima zi a fost spectacolulul celor de la Parov Stelar. Chiar dacă a plouat, entuziasmul participanților nu a scăzut.

„Publicul de aici nu se poate compara cu nici un alt public din lume. De fiecare dată când ajungem aici simțim căldura cu care ne primesc și energia lor pozitivă. E o plăcere să ne reîntoarcem pe scena festivalului UNTOLD”, au declarat cei de la PAROV STELAR.

The Chainsmokers, pentru prima dată în România

Tot ieri, pe Main Stage au urcat în premieră DJ-ul american The Chainsmokers. Show-ul acestora a fost incendiar la propriu. Câteva materialele decorative din apropierea unui  dispozitiv de producere a efectelor speciale au luat foc. Flăcările au fost stinse în timp operativ cu mijloace de primă intervenție, de către un ofițer de pompieri aflat în dispozitivul de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

„Suntem pentru prima dată în România dar foarte mulți artiști din jurul nostru vorbesc un an întreg despre acest festival și abia am așteptat să ajungem aici. După ce am fost anunțați în line-up-ul festivalului am primit zeci de mii de mesaje de la fanii noștri de aici. Nu ne-a venit să credem cât suntem de așteptați aici și îi asigurăm că vom reveni cât de curând. ”, au declarat membrii trupei THE CHAINSMOKERS.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare