UNTOLD văzut din aer

UNTOLD văzut din aer. Imagini din elicopter (VIDEO)

Un elicopter al M.A.I a survolat zona pe tot parcursul festivalului UNTOLD. Acesta a monitorizat și a transmis în timp real imagini și date pentru desfășurarea în siguranță a evenimentului.

Personalul Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca a asigurat suportul din punct de vedere al traficului aerian şi al comunicaţiilor, astfel încât misiunea să se poată desfăşura în deplină securitate aeronautică.

Forțele de ordine au vizualizat imaginile live transmise din elicopter, astfel putând aplica măsurile de ordine care se impun pentru siguranța festivalierilor.

De asemenea, un reprezentant al Poliţei Rutiere Cluj a supravegheat traficul rutier din elicopter, astfel încât a transmis în timp operativ structurilor din teren zonele în care acesta prezintă valori crescute şi a îndrumat echipajele de poliţie pentru fluidizare.

Traficul total de participanți la cea de-a patra ediție a festivalului UNTOLD a fost de peste 355.000 de persoane. În cele patru zile de UNTOLD forțele de ordine nu au raportat niciun incident major care să afecteze liniștea și ordinea publică.
Asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică a implicat peste 1200 de jandarmi, polițiști, pompieri, personal medical și efective ale altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Untold a primit anul acesta din partea Ministerului Turismului distincția de ambasador al turismului românesc, fiind primul brand românesc care primește acest titlu.

Consiliul Județean Cluj, prin serviciul Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj, au organizat un stand informativ. Din dorința de a fi mai cât aproape de festivalierii dornici să descopere și alte locuri frumoase din județul Cluj și de a-și prelungi, cu acest prilej, sejurul în capitala Transilvaniei, în incinta Parcului Central, chiar după porțile de acces principale, a fost amenajat standul dedicat furnizării de informații turistice. Cu acest prilej, angajații Centrului de Informare Turistică au stat la dispoziția celor interesați, pe întreaga perioadă a festivalului, cu informații și sfaturi legate de obiectivele turistice din județul Cluj și istoria locurilor pe care intenționează să le viziteze.

UNTOLD văzut din aer

https://youtu.be/fR7OdTTRM2w

https://youtu.be/dhxIysXkyA8

https://youtu.be/SoUkb6_b1C4

https://youtu.be/MFCBwrO3nfg

https://youtu.be/CFdMO5vUMh0

https://youtu.be/lKtFcPLUs60

https://youtu.be/OLEKSYFjB2U

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare