Untold va crea povestea festivalului de anul acesta cu ajutorul amintirilor din anii trecuți ale festivalierilor

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Organizatorii festivalului de muzică Untold nu vor să lase ca acest an să treacă fără a lăsa ceva semnificativ în urmă. Aceștia doresc să creeze un „aftermovie” pentru ediția din 2020, format din clipuri din anii precedenți, realizate de cei care au participat la festivalul clujean.

Inițiativa organizatorilor a fost anunțată astăzi pe pagina de Facebook a festivalului. Aceștia îndeamnă absolut fiecare participat din anii trecuți să trimită câte un filmuleț de la cel mai mare festival din țară, însoțit de un mesaj care să reprezinte „povestea ta”.

„În fiecare an, în luna august, scriem un nou capitol din Povestea UNTOLD. Anul acesta, lansăm o invitație către fiecare persoană ce a fost la UNTOLD, către fiecare persoană care a simțit magia atât de aproape încât au putut-o atinge, să împărtășească această experiență cu noi. Voi sunteți adevărații eroi ai poveștii noastre, iar vocea voastră contează. EROI ai UNTOLD… acest capitol e, mai mult ca niciodată, despre voi. Cu toții avem nevoie să ne reamintim câtă bucurie & fericire se poate simți la un festival atât de enorm: muzica, mulțimea, atmosfera, prezența ta acolo alături de prieteni, nepăsarea față de realitate, pierderea noțiunii timpului – acestea sunt momentele ce ne definesc ca oameni.

Așa că vă invităm să aruncați o privire prin telefoane, prin postările de pe social media pentru a găsi dovada. Dovada că viața poate fi extraordinară. Noi, ca oameni, suntem meniți să fim alături… și suntem meniți către măreție. Călătorește în trecut și readu-ne amintirile! Readu-ne magia UNTOLD! Și haideți să scriem un capitol diferit, văzut prin ochii voștri.  Împreună vom crea Aftermovie-ul UNTOLD 2020”, se arată pe site-ul oficial al festivalului.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău