Un om al străzii bântuie Hașdeul și arată semne vizibile de nebunie

19022013320

În fiecare zi, în fiecare noapte un tip ciudat circulă prin complexul studențesc Hașdeu. Acesta are apucături foarte ciudate: aleargă după fete, cere miliarde împrumut de la trecători, se manifestă prin gesturi violente, caută prin coșurile de gunoi etc.

De multe ori este văzut chiar în preajma studenților, le cere țigări acestora, face circ pe piezișă.

Dar ceea  ce lumea nu-și dă seama: acest om este și violent datorită bolii mintale de care suferă, zile la rând a fost văzut de câțiva studenți cu un briceag, existând pericolul să atace pe cineva. La fete le este frică să treacă pe lângă el când este întuneric, din ce au declarat câteva studente.

Autoritățile nu intervin, cazul fiind cunoscut de mult timp, omul doarme pe unde apucă, pe băncile din Hașdeu, unde sunt căminele de medicină, IX și X.

Se pare că nimeni nu este interesat, până ce se întâmplă ceva negativ.

 

de Ioana MAN

 

Latest articles

Related articles

4 COMENTARII

    • Fetelor le este… :) Mai greșim uneori, deseori… (mai spun și eu când nu sunt atent: “penarul lui Ioana”, în loc de “penarul Ioanei”… Important că există locuri amenajate pentru ustensilele necesare scrisului.

  1. De ce nu sare cineva sa ia apararea oamenilor ? Iarasi este ceata la televiziune ? De ce nu fac nimic autoritatile ? La (cate) banci, la (cate) fete si la (cati) lilieci doarme respectivul … Ti-e frica sa nu te inneci (junule ‘r’ in ale ‘r’nalismului). Cu seminte de dovleci. Berbeci pe veci (ne crezi precum taicutii si maicutele tale de rate pline de rating de la tara aducatoare). Mioare suntem pentru ca incepem sa ne intrebam – OARE ? …
    Tine seama ! Altfel, ne doare prin ignorare, fara-ngrijorare, de ale tale fara petale daruri de OROARE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.