accident de circulatie sofer drogat

Un mort și patru răniți pe Centura Vâlcele Apahida

Un accident soldat cu un mort și patru răniți a avut loc pe centura Vâlcele-Apahida. Un șofer a încercat să facă o depășire neregulamentară, iar mașina în care se aflau victimele s-a răsturnat în încercarea de a evita impactul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că şoferul care a provocat accidentul şi-a continuat drumul ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Un conducător auto în vârstă de 23 de ani care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Apahida pe centura de ocolire Vâlcele – Apahida a efectuat o depăşire neregulamentară trecând peste marcajul continuu longitudinal. Din partea opusă circula regulamentar un autoturism al cărui şofer a încercat să evite impactul, a tras brusc dreapta de volan, iar maşina a intrat în balans şi s-a răsturnat pe carosabil de mai multe ori. În maşină se aflau 5 persoane, iar în urma accidentului un pasager de 22 de ani a decedat, restul persoanelor fiind rănite, printre care şi şoferul care era în comă. Cel care a provocat accidentul şi-a continuat drumul ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a spus Morar.

Potrivit acestuia, şoferul care a efectuat depăşirea neregulamentară a fost oprit de un echipaj de Poliţie în localitatea Răscruci şi este cercetat penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

De asemenea, s-au remarcat ceilalți participanți la trafic care fie au acordat primul ajutor victimelor, fie au mers în urmărirea șoferului vinovat.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare