Acasă Social Un hoț din Cluj a sustras, vara aceasta, suma totală de peste...

Un hoț din Cluj a sustras, vara aceasta, suma totală de peste 10.000 de lei de la mai multe persoane

Un bărbat de 32 de ani, originar din localitatea Luna, județul Cluj, a păgubit mai multe persoane din Turda și din împrejurimile orașului de un total de peste 10.000 de lei, cea mai mare „lovitură” fiind de 7.000 de lei.

În urma activităţilor informativ-operative şi a investigaţilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției Turda l-au identificat şi reţinut, miercuri, 2 septembrie, pentru 24 de ore, pe bărbat.

„În fapt, la data de 21 august, bărbatul ar fi pătruns prin efracţie în interiorul unui local de alimentaţie public, de pe raza localităţii Mihai Viteazu, de unde ar fi sustras suma de circa 7.000 de lei.

Totodată, la data de 12 iulie, cel în cauză ar fi pătruns prin forţarea căii de acces, a unei societăţi comerciale din municipiul Turda, de unde ar fi sustras un laptop în valoare de aproximativ 150 de euro.

De asemenea, în perioada 12-17 iunie, acesta ar fi forţat portiera unei autoutilitare, din care ar fi sustras mai multe documente şi o staţie de emisie-recepţie, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.

În aceeaşi perioadă, bărbatul ar fi pătruns în acelaşi mod în alte două autovehicule, însă fără a sustrage vreun bun.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, au transmir reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version