Un frigider a explodat la Facultatea de Chimie din Cluj

Două persoane au fost transportate la spital în urma exploziei unui firgider la Facultatea de Chimie din Cadrul Universității Babeș Bolyai.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că uşa frigiderului a sărit de la loc, iar în urma exploziei au fost sparte şi câteva geamuri.

“Două persoane au fost transportate la spital în urma unei explozii la un frigider de la Facultatea de Chimie a UBB. Se pare că a fost un scurtcircuit la frigider şi ar fi luat foc nişte substanţe chimice depozitate acolo. Uşa frigiderului a sărit de la loc şi au fost sparte nişte geamuri. La faţa locului au venit portarul şi femeia de serviciu din instituţie care, preventiv, au fost transportaţi la spital în condiţiile în care substanţele chimice din frigider ar fi putut degaja anumite gaze nocive”, a spus Biriş.

”Astăzi, 11 decembrie 2016, în jurul orei 9:30, a avut loc un incident într-un laborator al Facultăţii de Chimie din cadrul UBB.  Un scurtcircuit electric, produs din cauza suprasolicitării motorului unui frigider, a provocat o explozie urmată de un incendiu. În urma incendiului, doi angajaţi ai UBB care au inhalat fum au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă aceştia se află în afara oricărui pericol. După primele rezultate de la faţa locului pagubele sunt minore. Nicio altă încăpere nu a fost afectată de acest incident”, au transmis reprezentanții UBB

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii