alin tise banner
minori

Un clujean și-a ucis soția. A primit semnale să o ucidă la o anumită oră

Un bărbat și-a ucis soția în locuința lor din Geaca județul Cluj. Acesta a susținut în fața anchetatorilor că a primit semnale să o ucidă la o anumită oră. Procurorii au deschis o anchetă în acest caz.

Surse judiciare au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul va fi examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

”Un bărbat de 51 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor după ce în noaptea de miercuri spre joi și-ar fi ucis soția, în vârstă de 49 de ani, prin ștrangulare. Crima a avut loc într-un sat din comuna Geaca. Din primele informații reiese că, după săvâșirea faptei, bărbatul a sunat o rudă care a alertat poliția. La audieri, acesta a spus că a primit niște semnale pentru a-și ucide soția la o oră fixă în cursul nopții, fără a putea preciza de ce natură au fost acestea. Bărbatul urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, au spus sursele citate.

Anchetatorii urmează să decidă ce măsuri preventive vor fi luate împotriva autorului crimei.

masca-medicala
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare