furt Viisoara

Un bătrân din Feleacu a fost jefuit în propria lui locuință

Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Ulterior, acesta a fost arestat preventiv de către magistraţi.

La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Feleacu au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost victima unei tâlhării.

În fapt, la data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 18:30, un tânăr, ar fi pătruns în locuinţa victimei – bărbat, de 79 de ani, din localitatea Gheorghieni, de unde ar fi sustras circa 800 de lei.

Întrucât persoana vătămată s-ar fi împotrivit plecării tânărului, acesta din urmă ar fi folosit violenţa pentru a-şi asigura scăparea, context în care victima s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, suferind leziuni corporale.

La scurt timp de la sesizare, cel în cauză a fost identificat de către poliţişti, stabilind că este vorba despre un tânăr de 18 ani, din comuna Feleacu – localitatea Gheorghieni.

În urma investigaţiilor efectuate, la data de 15 ianuarie a.c., cel bănuit de comiterea faptei a fost depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Ulterior, magistraţii au dispus arestarea preventivă a celui în cauză pentru 15 zile.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii