z bilet cfr 1

 
Staff-ul din Gruia continuă campania „Cu biletul upeceu, vezi moca pe chefereu”.

Este, evident, o genială lovitură de marketing sportiv. Adică. Abonaţii UPC, când îşi achită achită factura, pot ridica de la ghişeu două bilete de intrare la meciuri. Biletele sunt distribuite gratuit, pe ele fiind trecut preţul de 1 leu. Atenţie. Nu 1 RON, 1 leu… De fapt, pe bilet, scrie „1 Lei”, pentru că a greşit Arpi acordul, dictându-le angajaţilor şi ce zice şeful e sfânt.

 
La aşa o ofertă, la ultimul meci, cel cu Ceahlăul, a fost ditamai îmbulzeala. S-a intrat pe stadion, începând de la orele dimineţii. Cei 1500 de fericiţi posesori ai biletelor s-au călcat în picioare. Preţul tichetelor vândute, pe străzile lăturalnice de către bişniţari, a explodat. Cineva a cumpărat un bilet cu 3,5 lei, în rate. Firma RDS RCS este în pragul falimentului, abonaţii trecând în masă la rivalii de la UPC, încântaţi de campania promoţională.

 
Unul din cei trei membri ai peluzei ceferiste, inspirat de acţiunea de marketing, şi-a făcut facţiunea Ultras Leu 1907. „Aşe, dintr-una dintr-o dată mi-a venit ideea. M-am inspirat din coama lui Arpi, ghearele Anamariei, coada lui Iuliu Mureşan şi din leul de pe bilet”, a declarat Leone Lecitină, membrul brigăzii. El a mai adăugat că lucrează intens la imn cântându-ne bucuros primul vers. Leone spune că versul e scris de Lorant, unul dintre ceilalţi doi membri ai galeriei KVSC şi e de mare inspiraţie :

 
Ţefere, ţefere, unicul iubire pentru noi eşti te!”

 
Adrian Cinpoeru