“U”. Victorii la handbal, înfrângere la baschet fete

sandel 4.
Foto: Băieţii vor şi joacă!

Handbaliştii de la Universitatea au trecut sâmbătă, pe teren propriu, de Universitatea Craiova, scor 41-35. Antrenorul Alexandru Cucuiet ne-a declarat: “A fost un meci dinamic, pe alocuri spectacolul facându-şi apariţia. Mă aşteptam la un meci dificil, dat fiind faptul ca oltenii au pierdut greu la un gol cu Piteştiul, echipa de pe locul 2, dar baieţii au trecut cu brio peste momentul Oradea şi au dat dovada de caracter. Evoluţia scorului mi-a permis să fac schimbări, să rulez tot lotul. Urmează o pauză de şapte săptamani, în care accentul e pus pe pregătire fizică şi meciuri amicale.”  Următorul meci va fi pe 17 aprilie, cu Satu Mare, pe teren propriu.

Baschet fete. Înfrângere acasă

sandel 3
Foto: Baschetbalistele joacă în faţa unor cu tribune goale. În templul lor!

Încă o înfrangere pentru baschetbalistele de la Universitatea, pe teren propriu, în faţa celor de la CSBT Alexandria, scor 73-85, pe sferturi 19-18, 15-27, 18 – 22, 21 – 18. La meci au fost prezenţi doar 100 de spectatori. Pentru noi au marcat : Pascalau 22, Ferenczi 20, Kajdacsi 9, Jones 7, Lovasz 5, Gavrila 5, Szumtku 3, Lache 2 puncte. Echipa noastră a reuşit 11 recuperari ofensive, 24 defensive si 21 de assisturi. Etapa viitoare, în 1 martie, clujencele joacă acasă cu CSM Satu Mare.

Handbal fete. Victorie. Ani- Senocico, 10!

Handbalistele, de la “U” Jolidon, au învins în deplasare, la Vâlcea, scor 35-20, la pauză 13-12, si continuă lupta pentru cupele europene. Pentru formaţia noastră au marcat Ani-Senocico 10 goluri, Chintoan 7, Vintilă 7, Mihai 3, Florea 1, Paraschiv 1, Laslo 1 gol.
Vâlcencele cu o garnitură tanară si neexperimentată au condus jocul până în minutul 35, cand aveau un gol avans. Elevele antrenorului Horaţiu Paşca s-au mobilizat, au întors partida si nu au mai avut emoţii pe final de meci. Etapa viitoare clujencele joacă pe teren propriu, marţi 25 februarie, ora 18 cu CSM Ploieşti.

Foto, text: Alexandru Ilieş

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii