“U” rugby victorie cu Dinamo

By | Published | Niciun comentariu

u rugby

Echipa de rugby a Universităţii a obținut prima victorie în actuala ediţie a Superligii învingînd pe teren propriu pe Dinamo Bucureşti, scor 24-22, la pauză 17-16.

Cei care au deschis scorul au fost “câinii roşii” prin Niţu dintr-o penalitate, după care clujenii au reuşit primul eseu al partidei prin Dimofte iar uvertura clujenilor a reuşit şi transformarea. Acelaşi Niţu a modificat tabela la 7-6, după care clujenii au înscris un nou eseu prin McGrath în minutul 30 transformat de acelaşi Dimofte care a mai transformat o penalitate şi scorul a devenit 17-6 pentru “U”.

Dinamo a revenit surpinzător în joc prin eseul lui Stan şi loviturile la beţe ale aceluiaşi Niţu astfel la cabine s-a intrat cu 17-16. După pauză s-a facut 24-16 prin eseul lui Roşu şi transfomare Dimofte, iar oaspeţii au replicat prin Niţu care a mai ratat pe final două lovituri de pedeapsă astfel scorul consemnat la final a fost 24-22 pentru clujeni.

Pentru echipa clujeană au evoluat : Boar, Gheţa, Sobota, Rus, Ailenei Paul, Murgoci, Curcă, Ailenei Razvan, Podea, Dimofte, Paraschiv, Roşu, Nistor, Mc Grath, Mazăre Ionuţ. Rezerve : Sălăgean, Petucher, Manolachi, Diaconu, Rotar, Ignea, Mazăre Adrian, Simion. Antrenor Bogdan Cantor.

Universitatea este pe locul 6 cu 5 puncte iar Dinamo pe locul 7 cu un singur punct acumulat. În clasament conduce Baia Mare cu 18 puncte, urmată de Timişoara cu 16 puncte. Etapa viitoare clujenii joacă la Timişoara pe terenul campioanei în exerciţiu duminică 4 mai ora 11:00.

 

Alexandru Ilieș

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *