“U”. Fotbal. Executaţi de “săgeata” mafioţilor

zwalter

Florian Walter a fost prezent ieri la meci, la Constanţa. Dacă nu a făcut infarct, comoţie sau alte boli cu nervii, înseamnă că e sănătos tun…

“U”. Fotbal. Executaţi de “săgeata” mafioţilor

Bulă Burleanu şi Pino Iorgulescu lovesc din nou.
„U” a devenit victima preferată a mafiei din fotbalul românesc. Ce-i drept, nu suntem primii. Şi alte echipe de tradiţie au fost îngenuncheate de ticăloşii care conduc campionatul. Ştiinţa Craiova, Poli, Sportul Studenţesc, Piteştiul… Rapidul, la fel. Federalii şi cei de la Ligă urmăresc, cu încăpăţânare maximă, distrugerea echipelor care au suporteri.

Logica lor e simplă în stupiditatea ei: „Trebuie să avem un campionat de „urziceni”, „brăneşti”, „clinceni”, „recaşi”, „chiejne”, „frâne pe deal”, „olguţe”, „năvodari” şi alţi pampaşi. Cu ăştia putem aranja clasamente, stabili retrogradate. Putem aranja campionate pentru prietenul Paszkany, şi alţi bucşari. Ăia iau bani din Liga Campionilor şi dau şpaga înapoi, parandărătul, pentru că altfel nu mai ajung campioni. Echipele astea săteşti nu au suporteri, facem ce vrem cu ei, nu interesează pe nimeni. Nebunii, precum oltenii, poliştii, şepcile roşii, rapidiştii, dacă se văd implicaţi în manevre, protestează. Scrie presa, văd microbiştii Mafia. Poate fi deranj…”

Anul trecut au vrut să ne execute cu licenţa. Nu au reuşit. În acest campionat, ne termină cu arbitrii. Penaltiuri inventate, împotriva noastră, căcălău… Unul mai comic decât altul. În meciul cu Recaşul, două „bucăţi” memorabile, servite de ospătarul în chiloţi, Robert Dumitru… Arbitrii au alt manual, alt regulament, când joacă „U”. În careul clujenilor, orice împiedicat cade şi obţine penalty. Ieri, cu Năvodariul, un ameţit de la gazde a trimis cu colţul capului aiurea, din săritură. Nimeni nu l-a faultat. Nimeni nu s-a lovit în afara celor doi neuroni ai arbitrului… Unşpe metri. Tocmai luasem o gură zdravănă de bere, bucuros că scoatem punct. Mi-a ieşit hameiul pe nas cu spume învolburate, când am văzut minunăţia… Totul la căţiva metri de privirea oarbă a unui arbitru asistent. Numele animalului care a fluierat ieri la centru trebuie ţinut minte: Cătălin Popa, din Piteşti. E clar că e popă, dar e popă trist, exclusiv de îngropăciuni şi parastasuri. Necuratul în sutană de arbitru ne-a săpat bine groapa cu penalty-ul dat în ultimele minute să nu cumva să apucăm a egala.

Cătălin Popa, Preaodioşenia Ta, eşti un buboi pe faţa hidoasă a fotbalului românesc!

Adrian Cinpoeru

(Transmisia, de pe Dolce, a fost sub orice critică. Grafică deloc, cronometru la fel. Jenant…)

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.