U Cluj-Târlungeni 0-0. “Șepcile roșii” se îndepărtează de play-off

După înfrângerea în faţa liderului UTA de duminică (1-0), “U” Cluj a obţinut doar o remiză albă, miercuri seara, cu Unirea Târlungeni, care îi diminuează considerabil şansele la play-off.

Fără “motoarele” Calcan şi Ursu (suspendat), “studenţii” s-au chinuit cu formaţia din Târlungeni, care s-a impus şi în meciul-tur. Puştii antrenaţi de Teja au dominat prima repriză, dar au ratat incredibil în câteva rânduri. Răzvan Greu a driblat inclusiv portarul, însă şutul acestuia din unghi a fost respins de pe linia porţii (39).

“Alb-begrii” au forţat victoria în repriza secundă, însă Kovacs şi compania au fost opriţi de fiecare dată la 16 metri!Tensiunea din teren s-a amplificat la final, când Răzvan Greu a căzut în careu, iar clujenii au solicitat penalty! Arbitrul l-a eliminat însă pe atacantul gazdelor pentru a doua simulare! “U” Cuj rămâne pe locul 9 în Seria Vest (23 de puncte) şi păstrează şanse minime de play-off.

Echipele de start:
“U” Cluj: Niczuly – Butean, R. Crişan, Cordoş, Hîmpea – Boboc, Cândea – Greu, Kovacs, Schieb – Cocină
Unirea: Muţiu – Vlăsceanu, Forika, Sb. Bucur, S. Marin (cpt.) – M. Popescu, G. Monea, Vasiloi, Minciună, Petra – Petrean

sursa: stiridesport.ro

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.