“U” Cluj. Programul competiţiilor, sâmbătă 15 februarie

fete volei

(Foto: Carmen Crişan Grama)

Pe drum de play-off

Volei feminin, liga secundă, etapa 10 .
Universitatea Cluj întâlneşte, pe teren propriu, cu începere de la ora 12, formaţia din Baia Mare.
Elevele antrenate de Danuţ Ciontoş sunt neînvinse şi aşteaptă începerea play -of-ului, care va debuta în 8 martie. În partida tur, am câştigat cu 3-0 (la 12, 21, 24).
———-
Ne luminăm la o lanternă

Baschet fete, prima ligă, etapa 18.
Universitatea joacă la Târgu Mureş, cu formaţia Nova Vita. Partida începe la ora 12 şi se desfăşoară în Sala ” Petru Maior”. În tur, ne-am impus cu 65-52.
Echipa din Mureş este lanterna roşie a campionatului, cu o victorie din 17 meciuri.”U e pe locul 12 cu doar două victorii la activ.
———–
La lider acasă

Handbal băieţi, a doua ligă, etapa 15.
Universitatea se deplasează la Oradea unde va întâlni liderul CSM. Partida se dispută de la ora 13. În etapa precedentă, Oradea a învins o altă
pretendentă la promovare, 25-23 cu HC Piteşti. Echipa noastră, condusă de profesorul Alexandru Cucuiet, vine după o victorie dramatică, la un gol
diferenţă, împotriva echipei din Făgăraş. În clasament conduce CSM Oradea cu 42 de puncte, echipa bihoreană câştigând toate partidele. “U”, a strâns 27 de puncte şi este pe locul 3 În tur, la Cluj, a fost 32-26 pentru bihoreni.
———-
“U” Mobitelco, la un punct de lider

Baschet baieţi, prima ligă, etapa 18.
Clujenii joacă la Timişoara cu Timba, de la ora 18. Partida nu este televizată. În clasament, “U” Mobitelco ocupă poziţia a patra cu 29 de puncte. Pe primul loc este CSU Sibiu, cu 30 de puncte. Echipa din Timişoara a obţinut, până acum, doar două victorii, situându-se pe locul 12. Arbitrează Fabiana Martinescu din Sibiu, Cristian Ciocan din Cluj Napoca şi Alin Roşu din Oradea. Observatorul partidei este Radu Vaida din Oradea. În tur, clujenii au castigat cu 87-63. La “U” Mobitelco ar putea debuta noua achiziţie, fundaşul american Lawrence Westbrook, care a evoluat ultima oara la Nektar Reisen Ludwigsburg in Germania.

Alexandru Ilieş

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii