VIDEO / U Cluj, ciopârţită de administratorul judiciar. 15 jucători trimişi la juniori

Administratorul judiciar al lui U Cluj taie în carne vie. Marieta Anastasescu a cerut exilarea la juniori a jucătorilor care au refuzat să se antreneze şi să participe la amicalul cu Sănătatea din weekend.

Antrenorul şepcilor roşii nu este de acord cu această decizie, mai ales că la antrenamentul de astăzi a avut la dispoziţie doar… zece jucători, majoritatea aflaţi în probe

După şedinţa fulger de la Cluj Arena, 15 dintre jucătorii Universităţii au  părăsit vestiarul, chiar dacă decizia venită de la Bucureşti nu a fost pe placul antrenorului Mihai Teja.

Fotbaliştii de la U au restanţe salariale  între 3 şi 5 luni. Aceştia pot deveni liberi de contract doar dacă se adresează instanţelor civile, clubul fiind în insolvenţă.

Mihai Teja, antrenorul celor de la U Cluj, spune cî va încerca să vorbească cu administratorul judiciar al echipei şi cu acţionarul clubului pentru a găsi o cale de rezolvare a conflictului.

Cert este că acum Universitatea a rămas cu doar 4 fotbalişti legitimaţi,  dar la şedinţa de pregătire au participat şi Lemnaru, Ciupe şi Chiacu, jucători fără angajament  în acest moment.

Aflată într-o situaţie mai mult decât ingrată, Universitatea se va prezenta la amicalul cu Unirea Jucu, de mâine de la ora 12, care va avea loc la baza sportivă “Dan Anca”.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii