U BT învinge Steaua de două ori în 4 zile în campionat

Baschetbaliştii de la U Banca Transilvania au învins Steaua de două ori în doar 4 zile. După ce au făcut spectacol la Cluj în faţa unei audienţe record, universitarii s-au impus fără probleme şi la Bucureşti scor 59 – 77, în partida restantă din etapa 5.

Tehnicianul Universităţii, Marcel Ţenter a gestionat foarte bine absenţa lui Jorovic, care s-a accidentat grav în partida de la Cluj.

Universitarii şi-au adjudecat toate cele 4 sferturi. Steliştii au înscris primii, prin Nikola Malesevic, care a reuşit un coş de 3 puncte în minutul 1. Doar 30 de secunde a durat avantajul roş-albaştrilor, care au fost egalaţi de aruncarea lui Adamovic, coş ce a declanşat distanţarea la 8 puncte a clujenilor. Pe finalul primului sfert, steliştii au reuşit să se apropie la 3 puncte de clujeni, însă aruncarea de 3 puncte a lui Kyndall Dykes a stabilit scorul final la 20-14.

Dacă în sferturile 2 şi 3 roş-albaştrii au reuşit să se apropie la doar un punct, 17-18 şi 19-20, în sfertul 4 alb-negrii s-au dezlănţuit şi au înscris 19 puncte, în timp ce steliştii au reușit doar 9.

Kyndal Dykes şi Muhamad Pasalic au fost cei mai buni jucători al Universităţii în acest meci. Americanul a reuşit 16 puncte, 9 recuperări şi 3 pae decisive, în timp ce bosniacul Pasalic a marcat tot 16 puncte, a recuperat 5 mingi, a pasat decisiv de 6 ori şi a avut 2 intervenţii.

Arbitrul Mircea Şerban, a ieşit şi el în evidenţă, după ce l-a lovit involuntar pe Cătălin Baciu, la semnalizarea unei decizii.

SCM

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii