Turneul Volei 2 Give, ediţia a 5-a

Turneul Volei 2 Give, ajuns la ediţia cu numărul 5, se va desfăşura în perioada 3 – 4 decembrie 2016, la Cluj-Napoca. La această ediţie s-au înscris 32 de echipe din Cluj-Napoca, Bucureşti, Braşov, Craiova Sinaia şi Oradea.

Meciurile din grupe se vor desfăşura sâmbătă, 3 decembrie, începând cu ora 9.00, în sălile de sport de la Palatul Copiilor, Scoala generală  Constantin Brâncuşi şi Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu.

Semifinalele şi finalele vor avea loc duminică, 4 decembrie, începând cu ora 9.00, la Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu.

Fondurile strânse din taxa de participare la competiţie vor fi donate pentru masa copiilor de la centrul comunitar EveryChild, al Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie.

Echipa The Givers, formată din Florentina Oprea, Raimonda Boian şi Mihai Sepsi, vă aşteaptă să participaţi în număr cât mai mare, dacă nu în calitate de jucători, în calitate de susţinători ai acestora, şi vă promit o atmosferă superbă, cu sport şi bună dispoziţie.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii