Turneul internațional ROMANIAN OPEN SQUASH

ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV PRO SQUASH CLUJ NAPOCA vă invită să participați la singurul concurs de squash din România desfășurat pe un teren de sticlă, în perioada 17-19 noiembrie 2017, în Atriumul Central al Iulius Mall Cluj-Napoca.

 Turneul internațional ROMANIAN OPEN SQUASH, aflat la cea de-a 5-a ediție, aduce în acest an la Cluj-Napoca elita squashului național și internațional, nu mai puțin de 123 de participanți anunțându-și prezența pe cele trei tablouri principale de concurs.

 Va fi cea mai spectaculoasă ediție, participanții având mize importante în punctaje cu greutate în competiția natională și în cea a circuitului profesionist internațional și în premii în valoare de peste 7000 de dolari.

   Jucătorii străini din acest an vin din peste 20 de țări printre care Egipt, Pakistan, Nouă Zeelandă, Brazilia, Spania, Cehia, Austria, Canada, iar printre ei se află nume importante ale circuitului profesionist, precum Aqeel Rehman, Lyell Fuller, Bernat Jaume, foștii campioni ai edițiilor precedente, Daniel Poleshchuk, Vasile Hăpun și cel mai bun jucător U17 din Egipt, țara care domină topul circuitul internațional profesionist.

 Finalele campionatului vor avea loc, duminică 19 noiembrie, după oră 14.00, dar se anunță meciuri foarte spectaculoase și în sferturile de finală și semifinalele de sambătă, care se vor desfăsura începând cu orele 10:45 respectiv 19:00.

     Pe parcursul celor trei zile organizatorii vin cu o abordare interactivă a squasului, PRO SQUASH ROMÂNIA alături de partenerii evenimentului derulând concursuri deschise tuturor, cu premii substanțiale dedicate celor interesați să afle mai multe despre competiție și despre cel mai sănătos sport din lume.

   Sebastian Baciu, Președinte ACS PRO SQUASH CLUJ NAPOCA: “Împreună cu Primăria și Consiliul Local Cluj Napoca cât și cu aportul Consiliului Județean Cluj, de la an la an reușim să creștem calitatea turneului organizat în orașul nostru. ROMANIAN OPEN SQUASH devine cu fiecare an care trece punctul de reper pentru anul competițional de squash al României și sperăm că începând cu acest an, un turneu de squash PSA din Europa Centrală și de Est, frecventat de cei mai buni jucători de squash ai lumii.Totodată este un deziderat al comunității de squash din România ca sub egida Federației Române de Squash și împreună cu cei de la Professional Squash Association să reușim să atingem în următorii 5-10 ani performanțele unor țări cu mai mare tradiție în squash, să avem mii de jucători legitimati la cluburile de squash din România și să beneficiem de o infrastructură cât mai mare, să putem practica jocul de squash pe aproximativ 500 terenuri de squash. Le mulțumim și în acest an partenerilor dragi ai acestui eveniment și vă invităm să ne urmăriți în Iulius Mall cât și în direct pe canalul propriu de pe https://www.youtube.com/prosquashromania

   În acest an, alături de ROMANIAN OPEN SQUASH, se află partenerii care apreciază comunitatea de squash, spectaculozitatea și fair-play-ul existent în squash. Betfair România Development, ASUS România, Transilvania Post, O Brad Frumos, RMB Inter Auto, Univers T, Iulius Mall, Dorna, RXP Advertising, LISAM System, GO Digi cât și partenerii media Burda România prin Men’s Health, Ioana, Auto, Motor și Sport, Radio Impuls, Napoca FM realizează un lucru remarcabil prin suportul asigurat dezvoltării squash-ului.

   De la începuturile ei, misiunea ACS PRO SQUASH CLUJ NAPOCA este să ajute construirea comunitătii de squash din România până la nivelul celor europene. Viziunea asociației este de a rămane promotorul celui mai mare turneu de specialitate din România, prin intermediul numărului și nivelului calitativ al jucătorilor, al fondului de premii și prin intermediul conceptului și premierelor pe care le aduce fiecare nouă ediție.

 Mai multe informații despre turneu dar și despre ACS PRO SQUASH CLUJ NAPOCA, găsiti pe www.romanianopensquash.ro  și www.prosquash.ro

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii