Trofeul ”Gheorghe Ola” se dispută la Cluj

Academia Lucefărul Cluj va organiza turneul final al competiției destinate copiilor, Trofeul ”Gheoghe Ola”.

Competiţia destinată juniorilor născuţi în anul 2007 şi mai tineri a ajuns în ultimul act, fază în care s-au calificat opt echipe, câştigătoare ale celor opt turnee zonale disputate în perioada 2-4 decembrie. La sediul Federaţiei Române de Fotbal s-a desfăşurat şedinţa tehnică pentru stabilirea programului etapei finale a trofeului “Gheorghe Ola”, care se va desfăşura în două grupe a câte patru echipe, în sistem turneu şi se va încheia cu cele două finale. Câştigătoarele celor două grupe se vor duela în finala mare, iar ocupantele locului secund din fiecare grupă se vor întâlni în finala mică. În urma şedinţei tehnice de la sediul Federaţiei Române de Fotbal s-a stabilit ca ultimul act al competiţiei să se desfăşoare în organizarea clubului Luceafărul Cluj, în Sala Sporturilor “Horia Demian” din oraşul Cluj-Napoca, pe parcursul a trei zile, între 16 şi 18 decembrie. În urma tragerii la sorţi, componenţa celor două grupe va fi următoarea, conform numerelor de ordine:

– grupa A: AFC Argeş Piteşti, Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, PRO Junior Craiova şi Best Kids Reghin

– grupa B: Luceafărul Cluj-Napoca, Didi Junior Iaşi, SC Dinamo şi Atletico Arad

Acdemia Luceafărul, favorită la câștigarea turneului

Micuții fotbaliști clujeni sunt cotați cu prima șansă pentru câștigarea competiției ce se va desfășura în Sala Sporturilor Horia Demian. Copiii clujeni de la Academia Luceafarul au facut un turneu zonal de exceptie unde si-au spulberat toti adversarii:

Luceafarul – Sporting Recea 7-0

Luceafarul – Viitorul Zalau 7-0

Luceafarul – Csm Oradea 15-0

Luceafarul – Juniorul Satu Mare 11-0

Luceafarul – Viitorul Nasaud 6-0

In perioada 16-18 decembrie va avea loc Turneul Final , unde pe langa echipa noastra vor participa si celelalte 7 echipe castigatoare ale zonelor respective. La startul acestei competitii organizata de Federatia Romana de Fotbal au fost peste 500 de echipe din toata Romania. ”Suntem incantati si fascinati de jocul acestor copii minunati . Acest joc frumos vine dupa o munca de un an de zile cu multe turnee si multe antrenamente la care acesti copii de 9 ani au raspuns prezent iar conducerea clubului a facut tot posibilul ca acestor mici fotbalistii sa nu le lipseasca nimic. La aceasta competitie am castigat Titlul National in anul 2014 cu grupa 2005 la Targoviste si am jucat Finala mica in anul 2015 cu grupa 2006 la Focsani (din pacate am pierdut la loviturile de la 7m). Pentru clubul nostru este deja o obisnuinta sa participam an de an la aceasta competitie destinata copiilor de 9 ani.”, au transmis oficialii clubului.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii