Trei drumuri din județul Cluj, închise din cauza viscolului

Trei drumuri județene au fost închise datorită condițiilor meteo respectiv viscol și vânt în rafale puternice. Drumurile au fost afectate de nămeții de zăpadă formați pe carosabil.

Consiliul județean Cluj prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat a luat decizia de a închide/restricționa temporar circulația rutieră pe trei drumuri județene: DJ 103K Căpuș – Agârbiciu – Râșca, DJ 107P (locul cunoscut sub numele de “Grinzi” înspre Mărișel) și DJ 108 C pe direcția Mărgău – Ic Ponor, până la remedierea acestor situații neprevăzute.

La această oră se intervine cu autovehicule și utilaje speciale pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea traficului rutier pe drumurile județene menționate.

De asemenea, pe majoritatea drumurilor județene situate pe raza județului Cluj, cu precădere în zona montană și submontană, traficul rutier se desfășoară în condiţii specifice de iarnă.

Date fiind particularitățile meteorologice specifice sezonului rece, situația este foarte dinamică și cunoaște schimbări rapide, de la o oră la alta, astfel că recomandăm participanților la trafic să ia toate măsurile necesare și prevăzute de Codul Rutier pentru a ajunge cu bine la destinație.

Latest articles

Related articles