proba practica se traseu

Trei bărbați din Cluj au fost depistați la volan deși nu aveau permis

Polițiștii din Turda au depistat un bărbat de 30 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

 

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Cluj şi Poliţiei municipiului Turda – Biroul Rutier au depistat un bărbat de 30 de ani din Turda, în timp ce conducea un autoturism pe strada Doctor Ion Rațiu din municipiul Turda, fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

BĂRBAT DEPISTAT CONDUCÂND UN AUTOTURISM NEÎNMATRICULAT ȘI FĂRĂ A DEȚINE PERMIS DE CONDUCERE

Polițiștii din Turda au depistat un bărbat care conducea un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

 

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 17:45, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda – Biroul Rutier au depistat un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Turda.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acest autoturism nu are drept de circulație în România. De asemenea, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru niciun tip de vehicule, iar permisul prezentat ar fi fals.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de  punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals,  fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

****

 

 

BĂRBAT DE 30 DE ANI DEPISTAT CONDUCÂND FĂRĂ PERMIS

Polițiștii rutieri din Gherla au depistat un bărbat de 30 de ani conducând un autoturism pe raza localității Sucutard, deși nu avea permis de conducere.

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 10:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla – Compartimentul Rutier au depistat un bărbat de 30 de ani din comuna Geaca, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sucutard, deși nu deține permis de conducere.

Bărbatul este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare