steatoza hepatica

Tratament natural pentru steatoza hepatică

Din punct de vedere al tratamentelor medicamentoase, acestea sunt destul de limitate în steatoza hepatică și nu pot fi aplicate tuturor pacienților. Hepatofit Forte contribuie la îndepărtarea grăsimilor din celulele hepatice, și în felul acesta la normalizarea valorilor serice al transaminazelor și de asemenea, prin dublul sau efect hepatoprotector și hepatoregenerator , produsul conținând silimarină într-o concentrație de 150 de miligrame, poate fi utilizat pentru buna funcționare a ficatului la pacienții consumatori cronici de băuturi alcoolice, la pacienții cu hepatite determinate de diferite cauze, la pacienții cu steatoză produsă de diabetul zaharat și ajută inclusiv la o bună funcționare a veziculei biliare, favorizând producerea corectă a bilei și deversarea sa la nivelul intestinului subțire, potrivit unui interviu oferit pentru Ziar Medical de dr. Laura Tribus.

Hepatofit Forte care este un produs realizat după o rețetă românească, sută la sută natural și un lucru foarte important este că nu conține excipienți și conține extracte standardizate din plante, în proporții ce asigură un raport optim, între doză și efect.

Doza zilnică recomandată este de trei capsule pe zi administrată pe durata a trei luni pentru că s-a demonstrat în studii clinice realizate în colaborare cu medici specialiști gastroenterologi din diverse clinici universitare că după trei luni de tratament se obține o scădere semnificativă a valorilor transaminazelor serice la mai mult de 85% dintre pacienți.

Produsul nu prezintă reacții adverse și prezintă în schimb efecte favorabile. Chiar și după o săptămână de utilizare pacienții relatând deseori remiterea stărilor de oboseală.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare